MAILAPELIJAOS / Tennis / squash /sulkapallo

Toimintakertomus 2014

Aikaisempien vuosien tapaan Mailapelijaoksen viidennen toimintakauden aikana ovat jaoksen vetäjät keskittyneet edelleen tenniksen perustaitojen opettamiseen aloitteleville harrastajille ja aikaisemmin pelanneiden pelitaitojen parantamiseen. Taitojen kehittyessä ohjataan pelaajia kunto- ja jopa kilpatenniksen pariin. Aloittelevien pelaajien taitojen kehittyessä tavoitteena on myös kilpailutoiminnan aloittaminen tulevaisuudessa.

Useimmat yhdistyksemme tenniksen harrastajat pelaavat itse varaamillaan pelivuoroilla eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitsevilla tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttäen yhdistyksemme myöntämiä liikuntaseteleitä ja pelaavat myös itse hankkimillaan pelivälineillä.

Jaoksella on mailat ja pallot neljän pelaajan tennisryhmän perusopetusta varten. Jaoksen vetäjät Martti Rissanen ja Eino Menlös antavat valmennusta ja valmennustietoutta myös aktiivisille tenniksen harrastajille. Kilpailevat pelaajat hankkivat ja maksavat pelivälineensä ja harjoittelu- sekä kilpailukulunsa itse.

Monet yhdistyksemme pelaajat ovat osallistuneet useiden tennishallien kaksin- ja nelinpelisarjoihin. Muutamat pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa.

Tenniksen pelaamisen aloittaminen aikuisiässä tuntuu ehkä vaikealta, mutta pelin perusteiden oppimisen jälkeen pelaaminen on paljon helpompaa.

Tervetuloa mukaan kokeilemaan kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset, veteraanikerholaiset ja opiskelijajäsenet. Ikä ei ole tenniksen aloittamisen este.

Etsimme edelleen yhdistyksen jäsenistön joukosta kokeneita squash- ja sulkapalloharjoitusten vetäjiä. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä tenniksen vetäjiin.

Jaoston toiminnasta olemme tiedottaneet yhdistyksemme jäsenlehdessä, kotisivuilla ja sähköpostitse suoraan pelaajille.

Tenniksen vetäjät ovat Martti Rissanen ja Eino Menlös
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti