HIIHTO- JA YLEISURHEILUJAOSTO

Vuosikertomus 2014

Hiihto ja yleisurheilujaoston tehtävänä on huolehtia jäsenten hiihdon, yleisurheilun ja maastojuoksun kilpailutoiminnan järjestämisestä yhdistyksen jäsenille sekä harrastustoiminnan ylläpitämisestä.

Hiihto- ja yleisurheilujaoston Puheenjohtajana ja sihteerinä toimi Raimo Hartonen ja muut jäsenet olivat: Ilkka Wastimo, Veikko Luode, Jaakko Virtanen, Åke Lund, Kalevi Vartiainen ja Kalevi Vikman.

Hiihdon kannalta talvi 2013-2014 oli erittäin huono. Hiihtämään pääsi vain lähinnä tykkilumilla. RKL:n hiihdot Oulussakin jouduttiin perumaan lumen puutteen vuoksi.

Yhdistyksen hiihdot päästiin kuitenkin hiihtämään Paloheinän 1,8 km mittaisella tykkilumiladulla. Perinteisellä hiihtotavalla hiihdettiin 11.2 ja vapaalla hiihtotavalla 25.2. Molemmissa kilpailuissa oli 12 osallistujaa.

RKL:n kesäpäivät pidettiin Porvoossa, jossa kilpailtiin maastojuoksussa ja yleisurheilussa 23.8. Yhdistyksestämme oli 5 osallistujaa. Paraiten menestyi M40 sarjan Esko Paukkonen voittamalla 100 m, 3000 m maastojuoksun ja pituushypyn. M65 sarjassa Raimo Hartonen voitti 1000 m ja 3000 m maastojuoksun ja oli toinen 60 metrin juoksussa ja kuulantyönnössä. Muita mitalisteja olivat Veikko Luode, Jaakko Virtanen ja Ilkka Wastimo.

Yhdistyksen yleisurheilumestaruuskilpailut pidettiin 21.5 Pukinmäen kentällä vesisateen vallitessa. Lajeina oli 100 m, 1500 m, pituushyppy ja kuulantyöntö. Osallistujia oli yhteensä 8 kilpailijaa ja lajisuorituksia tehtiin 22.

Yhdistyksen maastojuoksut juostiin Pirkkolan pururadalla 24.4 ja 25.9. Osallistujia keväällä oli 7 ja syksyllä kilpailijoita oli 10 ja kuntokävelyssä oli 4 osallistujaa.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti