GOLF-JAOS

Vuosikertomus 2014

Päättynyt kausi oli yhdistyksen golf-jaoksen 24. toimintakausi. Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhteen suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on suosittu liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Jaoksemme ei ole golf-seura, vaan jäsenistömme kuuluu noin 40:een eri golfseuraan.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen ja kilpailutoiminnan vetäjänä Matti Väätänen.

Jäsenistö
Jaoston jäsenmäärä oli kauden päättyessä 95.

Kokoukset
Jaoston vuosikokous pidettiin 14.4.2014. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työryhmä on pitänyt omia palavereitaan ja monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
Kaupunkiottelu Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken pelattiin 16.6.2014 Tampereen yhdistyksen järjestämänä Tammer Golfin kentällä.

Jatkoimme neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa. Kilpailu pidettiin 20.8. Koski-Golfin kentällä Pohjois-Kymin yhdistyksen järjestämänä.

RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 24.8. Porvoo Golfin kentällä Porvoon yhdistyksen vastatessa kilpailun järjestelyistä. Oman yhdistyksemme jäseniä oli mukana 28. Kilpailun tulokset ovat RKL:n nettisivuilla.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut järjestettiin Keimolan Kirkka-kentällä 11.9. Osallistujia oli tällä kertaa 40. Kilpailun tulokset on julkaistu jäsenlehdessä 8/14.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja kilpailuistaan pääsääntöisesti jäsenlehdessä sekä jäsenille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti