AMPUJAT

Vuosikertomus 2014

Vuosi 2014 oli ampujien 46. toimintavuosi. Ammunnan harrastus jatkuu tasaisena kaikista uusista haasteista huolimatta. Tämän vuoden kilpailutuloksia löytyy yhdistyksen nettisivuilta www.hrmy.fi ja www.rkl.fi .

Vuoden ammunnat sujuivat Sipoossa SMY:n radalla haulikon merkeissä. 3.6. metsästysammunta, 10.6 skeet ammunta ja 26. 8. metsästystrap. 13. 8. ammuttiin hirviammunnan täyskilpailu eli 4+6+10 laukausta.

Ammunnoissa oli vaihteleva sää ja osanotto määrällisesti aktiivisempaa kuin aikaisemmin. Yleisessä sarjassa oli mukavasti uusia kasvoja.

Keskusliiton Kesäkisat ammuttiin Sipoossa Helsingin yhdistyksen järjestäminä. Kilpailujen tuloksia löytyy RKL:n nettisivuilta.

Ampujia osallistui kesän aikana myös Sporting-ammunnan lajiesittelyyn joka toi lajin tekniikoita tutuksi teoriassa ja käytännössä. Mahdollisuuksien mukaan otetaan näitä lajeja myös harjoituksiin mukaan. Rata löytyy Sipoosta.

Ratakäyttäytymistä ja turvallisuutta korostetaan ja olemme valmiita myös opastamaan ja neuvomaan tarvittaessa niin uusia kuin jo kokemusta omaavia harrastajia. Kilpailut ovat mukavaa ja haastavaa vastapainoa arjen keskellä. Saattaapa olla että joku yllättää itsensä ja muut. Ammunta on lajina haastava ja haastaja löytyy korvien välistä.

Vuoden 2015 Keskusliiton kesäpäivien yhteydessä pidettävät kilpailut järjestetään Kalajoella. Kisoihin valmistautuminen alkaa huhti-toukokuussa, kun radat taas avataan ja aurinko kiipeää korkeammalle. Ratoja löytyy Sipoon lisäksi myös Karkkilasta, joka voi joillekin olla sopivamman matkan päässä.

Ampumajaoksen vetäjä on Esa Säntti.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti