HELSINGIN RAKENNUSMESTARIKEILAAJAT ry

Toimintakertomus kausi 2013-2014

Seuramme 55. toimintakausi noudatti jo perinteeksi tullutta edellisten vuosien ohjelmaa. Kolmikaupunkiottelut Turun ja Tampereen rkm-keilaajia vastaan (Tampereella syksyllä, Turussa talvella ja Talissa keväällä), on pitkään jatkunut perinne.

Nelikaupunkiottelu Helsinki-Lahti-Kotka-Lappeenranta pelattiin kolmikaupunkiotteluna, koska Lappeenranta ei enää saanut joukkuetta kasaan ja se luopui kokonaan seuraottelusta. Peli pelattiin joulukuussa Talissa ja järjestysvuorossa oli Helsinki.

RKM-Vantaa-RKM-Helsinki pelattiin helmikuussa Remonttikisan yhteydessä Talissa. Vanhat tutut seuraottelut HakPaa, Telaa, Hyrrää ja MTH:ta vastaan pelattiin Talissa.

Seuramme sisäisiä kilpailuja olivat kuukausikilpailu, kolmannen keskiviikon kilpailu, pudotuskilpailu sekä Kinkkukisa. Keväällä heitettiin Remonttikisa. Kilpailusuorituksia nähtiin tällä kertaa 335. Aikaisempien vuosien tapaan osallistuimme aktiivisesti Helsingin Bowlingliiton sarjoihin kuudella joukkueella.

Seuran 1-joukkue pelasi HBL:n 2.divisioonassa nousten komeasti 1. divisioonaan. Veteraanien 4-miehinen valtakunnansarja joukkue pelasi mestaruussarjassa ja putosi 1. divisioonaan. Päätettiin luopua valtakunnansarjasta sen epäinhimillisten kilpailumatkojen takia.

Seuran mestaruuden voitti A-sarjassa Markku Pennanen, B-sarjassa Antti Kuparinen ja veteraaneissa Viljo Pietiäinen. Pudotuskilpailun voitti Timo Matomaa. Kolmannen keskiviikon kilpailun voitti samoin Timo Matomaa.

Seurassamme oli kauden alussa 71 jäsentä, joista rekisteröityjä 47. Keskuudestamme poistui 10.07.2013 Taavi Kivinen ja 27.10.2013 Kosti Saarakkala.

Kuukausikokoukset pidettiin perinteisesti joka kuukauden toisena keskiviikkona. Kokouksiin osallistui keskimäärin 24 jäsentä. Kokouksia oli yhdeksän.

Hallitus on kokoontunut kauden aikana 10 kertaa. Remonttikisan järjestelyistä vastasi pääosin järjestelytoimikunta, jonka puheenjohtajana toimi Jouni Jauhiainen.

Hallitus
Kunniapuheenjohtaja Elias Alho
Puheenjohtaja Lars Ånäs
(osallistui 9 kokoukseen)
Varapuheenjohtaja Jouni Jauhiainen (8)
Jäsenet
Leo Paananen (10)
Vesa Heikkola (9)
Ilkka Jaakkola (10)
Raimo Säde (9)
Seppo Rautiainen (6)

Toimihenkilöt
Sihteeri Aimo Peltonen (10)
Rahastonhoitaja Veijo Piispanen (10)
Palkintojen hoitaja Vesa Heikkola
Julkaisutoiminta Aimo Peltonen

Pankki- ja vakuutusasiat Lars Ånäs
Toiminnantarkastajat Raimo Linden ja
Kari Nordqvist
Ratamestarit Tauno Lahikainen ja
Jouni Jauhiainen

Kilpailutoiminta
HBL-sarja 1-joukkue ja turnaukset;
Ilkka Jaakkola
HBL:n ja valtakunnan veteraanisarjat ja
5x5 EU; Raimo Säde
HBL-sarja seniorit; Reijo Heinänen
HBL Trio; Jouni Jauhiainen
Seuraottelut, RKL:n, SKL:n, HBL:n ja
RKM:n mestaruuskilpailut; Leo Paananen
Seuran sisäiset kilpailut; Tauno Lahikainen
Noviisit-Vihtorit; Timo Nieminen

Hallituksen erovuoroiset jäsenet ovat Vesa Heikkola ja Jouni Jauhiainen. Hallituksessa jatkavat Leo Paananen, Raimo Säde, Ilkka Jaakkola ja Seppo Rautiainen.

Seuramme jäseniä on toiminut mm. seuraavissa luottamustehtävissä: Timo Nieminen RKM-säätiön hallituksen jäsen, Hannu Vehviläinen Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n hallituksen jäsen, Aimo Peltonen Helsingin Veteraanikeilaajien hallituksen jäsen.

Kauden aikana ovat merkkipäiviään viettäneet
seuraavat seuramme jäsenet:
85 v. Kari Mäkinen
75 v. Raimo Linden
70 v. Arto Väistö, Heikki Heinonen,
Kari Nordqvist, Markku Hjelm
60 v. Markku Karppinen, Tapani Virtanen

 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti