SUUNNISTAJAT

TOIMINTAKERTOMUS 2013


Kuntosuunnistuksia pidettiin vuonna 2013 tiistaisin 17 kertaa ja yhdet yökisat kauden päätteeksi Kasavuorella. Kävijämäärä tapahtumissa oli keskimäärin 106 kuntoilijaa ja yhteensä 1898 kilpasuoritusta. Lisäksi pidettiin yhdet yösuunnistukset ja RKMviesti suunnistus.

Tiistaisuunnistusten yhteydessä pidettiin pitkienmatkojen-, Ril-, HeRia-, Hrmy-, Ermy- ja Rakentaja-Rastien mestaruuskilpailut. Tiistaikilpailujen tulokset olivat luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona Kolumbuksen Internet-kotisivuilta osoitteessa http://rakentajarastit.com. Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja printattavissa samoilta sivuilta.

Rakentaja-Rastit ry:n kanssa järjestettiin vuoden 2013 Rakentajien SM-suunnistuksen Siikajärvellä Espoossa 24 - 25.8.2013. Kilpialuihin on osallistumisoikeus RKL:n, RIL:n, RIA:n sekä Rakentaja-Rastien jäsenillä. Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa 20 ja viestissä 6 joukkuetta. Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kilpailukauden aikana poistui keskuudestamme Helsingin rakennusmestarien suunnistusjaoksen ensimmäinen puheenjohtaja Eero Väyrynen.

Kauden päättäjäiset vietettiin Kallioniemenmajalla 1.10.2013. Tilaisuudessa jaettiin mitalit ja palkinnot.

Suunnistusjaosto piti useita puhelinkokouksia vuoden aikana.

Suunnistusjaosto
Esimies/rahastonhoitaja Sakari Heikkinen
Jäsenet: Lea Asmi, Bjarne Forstén, Arvo Olkkonen
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti