MAILAPELIJAOS / TENNIS / SQUASH /SULKAPALLO

TOIMINTAKERTOMUS 2013


Toimintakausi oli Mailapelijaoksen neljäs. Aikaisempien vuosien tapaan jaoksen vetäjät ovat keskittyneet lähinnä tenniksen perustaitojen opettamiseen aloitteleville harrastajille sekä aikaisemmin pelanneiden pelitaitojen parantamiseen. Taitojen kehittyessä ohjataan pelaajia kunto- ja jopa kilpatenniksen pariin.

Useimmat yhdistyksen tenniksen harrastajat pelaavat itse varaamillaan pelivuoroilla eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitsevilla tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttämällä mm. yhdistyksen myöntämiä liikuntaseteleitä ja pelaavat myös itse hankkimillaan pelivälineillä.

Yhdistykseltä saadulla avustuksella jaos on hankkinut mailat ja pallot tenniksen perusopetusta varten. Jaoksen vetäjät Martti Rissanen ja Eino Menlös antavat valmennusta ja valmennustietoutta myös aktiivisille tenniksen harrastajille. Kilpailevat pelaajat hankkivat ja maksavat pelivälineensä ja harjoittelu- sekä kilpailukulunsa itse.

Monet yhdistyksemme pelaajat ovat osallistuneet useiden tennishallien kaksin- ja nelinpelisarjoihin. Muutamat pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa.

Tenniksen pelaamisen aloittaminen aikuisiässä voi tuntua vaikealta, mutta pelin perusteiden oppimisen jälkeen pelaamisesta tulee paljon helpompaa. Kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset ja myös veteraanikerhon jäsenet ovat tervetulleita kokeilemaan lajia. Ikä ei ole tenniksen aloittamisen este.

Mailapelijaosto etsii yhdistyksen jäsenistön joukosta squash- ja sulkapalloharjoitusten vetäjiä. Asiasta kiinnostuneiden toivotaan ottavan yhteyttä tenniksen vetäjiin.

Jaoston toiminnasta on tiedotettu yhdistyksen jäsenlehdessä, kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä suoraan pelaajille.

Jaoston yhdyshenkilö on Eino Menlös gsm 045 678 1933, eino.menlos@luukku.com ja toinen vetäjä Martti Rissanen gsm 050 526 9725, martti.rissanen@evl.fi
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti