GOLF-JAOS

TOIMINTAKERTOMUS 2013

Vuosi 2013 oli yhdistyksen golf-jaoksen 23 toimintakausi. Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhteen suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on suosittu liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Yhdistyksen golf-jaos ei ole golf-seura, vaan sen jäsenistö kuuluu noin 40:een eri golf-seuraan.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen, sihteerinä ja kilpailutoiminnan vetäjänä Matti Väätänen.

Jäsenistö
Jaoston jäsenmäärä oli kauden päättyessä 96.

Kokoukset
Jaoston vuosikokous pidettiin 8.4.2013. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työryhmä on pitänyt omia palavereitaan sekä monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
Neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa jatkettiin tänäkin vuonna. Kilpailu pidettiin 5.8. Kymen Golfin kentällä Kotkan yhdistyksen järjestämänä.

Toinen kaupunkiottelu käytiin 14.8. Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken Helsingin yhdistyksen järjestämänä Hirvihaaran Golfin kentällä.

RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 17.8. Porin Golfkerhon Kalafornian kentällä Porin yhdistyksen vastatessa kilpailun järjestelyistä. Helsingin yhdistyksen jäseniä oli mukana 18. He saivat useita palkintosijoituksia. Kilpailun tulokset ovat luettavissa RKL:n nettisivuilla.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut järjestettiin Keimolan Kirkka-kentällä 12.9. Osallistujia oli tällä kertaa 34. Kilpailun tulokset on julkaistu yhdistyksen jäsenlehdessä 8/2013.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja kilpailuistaan pääsääntöisesti jäsenlehdessä sekä jäsenille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti