AMPUJAT

TOIMINTAKERTOMUS 2013

Vuosi 2013 oli ampujien 45. toimintavuosi. Ammunnan harrastus jatkuu tasaisena kaikista uusista haasteista huolimatta. Toimintavuoden kilpailutuloksia löytyy yhdistyksen ja keskusliiton nettisivuilta www.hrmy.fi ja www.rkl.fi.

Vuoden 2013 ammunnat sujuivat Sipoossa SMY:n radalla haulikon merkeissä. 4.6. metsästysammunta, 11.6. skeet ammunta ja 6. 8. metsästystrap. 14.8. ammuttiin hirviammunnan täyskilpailu eli 4+6+10 laukausta. Ammunnoissa oli tällä kertaa säiden haltia myötä eikä sadekelin kilpailuja ollut.

Keskusliiton Kesäkisat ammuttiin Porissa paikallisen yhdistyksen järjestäminä. Kilpailujen tuloksia löytyy RKL:n nettisivuilta.

Opiskelijajäsenille järjestettiin syyskuussa lajiesittelytilaisuus haulikkoammunnasta Sipoossa SMY:n radalla 10.9. Osallistujat olivat tyytyväisiä ja toivoivat uutta tilaisuutta tutustua lajiin seuraavalla kaudella. Järjestäjänä toimi ampumajaoksesta Esa Säntti.

Useimmat harrastajista ovat metsästystaustaisia ja siksi ampumajaos on liikkeellä hyvinkin opastavalla ja kannustavalla asenteella. Erityisesti painotetaan ratakäyttäytymistä ja turvallisuutta. Jaoksen jäsenet ovat tarvittaessa valmiita myös opastamaan ja neuvomaan niin uusia kuin jo kokemusta omaavia harrastajia. Kilpailut ovat mukavaa ja haastavaa vastapainoa arjen keskellä. Saattaapa olla että joku yllättää itsensä ja muut. Laji on haastava - ja haastaja löytyy korvien välistä.

Vuoden 2014 Keskusliiton kesäpäivien yhteydessä pidettävät kilpailut järjestetään Porvoossa Kisoihin valmistautuminen alkaa huhti-toukokuussa, kun radat taas avataan. Ratoja löytyy Sipoon lisäksi myös Karkkilasta, joka voi jollekin olla sopivamman matkan päässä.

Ampumajaoksen vetäjä on Esa Säntti.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti