Puheenjohtajan Palsta

Tätä artikkelia kirjoittaessani olemme juuri saaneet Helsinkiin talven ensimmäisen lumipeitteen. Sateisen, pitkän ja pimeän syksyn jälkeen se monelle ihmiselle varmasti tuntuu tervetulleelta. Lumihan antaa valoa ja luo tunnelmaa joulun odotukseen. Mutta meille rakentamisen ammattilaisille se valitettavasti tietää useasti lisätöitä ja -kustannuksia työmaille ylimääräisen lämmittämisen, suojaamisen tai lumitöiden muodossa.

Talven tulo ja vuoden vaihtuminen tuo aina myös muutoksia yhdistyksen hallituksen toimintaan. Ensiksi haluan henkilökohtaisesti kiittää syyskokousta sekä jäsenistöä saamastani luottamuksesta jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana vielä toisen kaksivuotiskauden, sen viimeisen. Uskon, että seuraavan kahden vuoden aikana työskentelyni hallituksen ja jäsenistön kanssa entisestään kehittyy. Tulemme järjestämään jäsenistölle entistä mielenkiintoisempaa toimintaa niin vapaa-ajan kuin koulutuksenkin osalta. Toivon myös koko jäsenistön aktiivisuutta toiminnan kehittämisessä. Ottakaa ennakkoluulottomasti yhteyttä minuun uusien ideoiden ja toiveiden kanssa.

Haluan myös kiittää hallitustyöskentelyn jättäviä Jukka Multasta, Esa Sänttiä sekä Kalevi Hiltusta heidän työstään yhdistyksen hallituksessa. Jukalla ja Esalla on molemmilla pitkä rupeama hallitustyöskentelyssä monessa eri tehtävässä. Jukka on lisäksi aktiivinen uimari ja Esa yhtä aktiivinen ampuja. Molemmat tulevat varmasti osallistumaan edelleen yhdistyksen vireään urheilutoimintaan sekä edustamaan yhdistystämme tulevina vuosina menestyksellisesti liiton mestaruuskilpailuissa. Vaikka Kalevin hallitustyöskentely jäi yhteen kaksivuotiskauteen, toivotan hänet mukaan uudelleen myöhemmin hallitukseen sekä osallistumaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin.

Erityisen iloinen olen hallituksen uudesta nuorentuneesta koostumuksesta. Mika Kuukkasen ja Rami Järvisen saaminen mukaan tuo varmasti tarpeellista nuorta näkökantaa asioidemme käsittelyyn. Heidän mukanansa saamme toivottavasti myös uusia nuoria osallistumaan toimintaamme. Mikan ja Ramin ideoima ja johtama nuorten kerho käynnistää myös toimintansa vuoden alusta.

Myös aktiivisen järjestöhenkilön, Reino Holapan, mukaan saaminen hallitukseen tuo toivottavasti lisää kokemusta työskentelyymme.

Toivotan jäsenistölle hyvää alkanutta Vuotta 2013 !
Puheenjohtaja Ari Autio
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti