RAKENNUSMESTARIEN ROUVAT

VUOSIKERTOMUS 2012

Toimintavuosi 2012 oli 96:s vuosi - ja me aina vain yhtä nuoria ja reippaita toimimaan. ”Rouvat” kävivätkin kiitettävästi kerhoilloissa ja järjestetyissä tapahtumissa. Lunta ja pakkasta riitti yllin kyllin. Odotettu kesä oli taas viileyttä ja sadetta, onneksi muutamia hellepäiviäkin joukossa.

Myyjäisten tuotto oli tyydyttävä plus, noin 950 euroa. Avustuksemme annoimme ”Rosa nauha” -keräykseen, 500 euroa. Suurin muutos oli muutto yhdistyksen toimiston mukana Rakennusmestarien talon kolmannesta kerroksesta kuudenteen. Olemme olleet tyytyväisiä muutokseen.

Varsinainen toiminta

Johtokunnan kokoukset
Johtokunta kokoontui toimintavuoden aikana seitsemän (7) kertaa. Kaikki päätökset ovat olleet yksimielisiä.

Jäsenet ovat osallistuneet kokouksiin seuraavasti: Haatainen 6, Kirjavainen 7, Lianko 6, Luoma 5, Nissinen 6, Penttilä 5 kertaa. Puheenjohtaja Toivonen 7 kertaa ja varapuheenjohtaja Korkeamäki 7 kertaa.

Toimikunnat
Askartelija Enni ja ”käsityöläiset” ovat kokoontuneet keskiviikkoisin. Ohjelmatoimikunta järjesti kaksi ohjelmailtaa. Matkailutoimikunta järjesti kevätretken sekä Riikan matkan että virkistysmatkan Kisakallioon ja vielä risteilyn Tallinnaan.

Kerhoillat
• Toimintavuosi aloitettiin vuosikokouksella 19.01, läsnä 14 jäsentä.
• 9.2. ohjelmatoimikunnan ilta. Ilta kiteytyi muutaman jäsenen juhlahetkeen, kun olivat täyttäneet 2011 ”vuosia” - ja sitten vielä saimme 4 uutta jäsentä, hurraa! Tätä oli todistamassa 16 ”vanhaa”.
• 8.3. A-K kirjainryhmän järjestämä ilta. Vietimme sen Naistenpäivän merkeissä, 16 jäsentä mukana.
• 12.4. L-M kirjanryhmä oli järjestänyt käynnin Kansallismuseoon sieltä mentiin ”talolle” kahville. 16 jäsentä kahvitteli.
• 22.5. kevätretki Sastamalaan ja pääkohde oli Tyrvään vanha uudistettu kirkko. Näkemisen arvoinen. Mukana retkellä oli 19 omia ja vieraitamme.
• 13.9. syyskauden avajaiset. Vietimme iltaa säätiön tiloissa, koska muutto yläkertaan oli juuri käynnissä. Oli kyllä aika sekamelska, melkein kaaos, tavaroiden kanssa. Hauska ilta oli kumminkin ja sitä oli viettämässä 15 jäsentä.
• 11.10. ohjelmatoimikunnan ilta. Se vietettiin tietokilpailun merkeissä. Aihe oli Tuntematon Sotilas. Ja tietoa riitti paikalla olleelta 18:sta jäseneltä.
• 18.11. kirjainryhmä M-Ö järjesti kivat joulukorttien tekotalkoot. Iltahan kuluikin rattoisasti glögin ja piparkakkujen kera. 16 tekijää.
• 13.12. M-Ö kirjainryhmä järjesti pikkujoulun ravintola Nyyrikissä. Ensin joimme glögit ja yllätys yllätys joulupukki saapui lahjoineen. Iloa oli jakamassa 16 jäsentä.

Muu toiminta
• 8.-10.6. matka Latviaan/Riikaan. Piti olla kukkamessut, mutta ei ollutkaan. Tilalla oli käynti Jurmalassa. 12 mukana.
• 17.-19.9. ”virkistyspäivät” Kisakalliossa. 10 virkistäytyi.
• 25.11. myyjäiset, 9 Rouvaa hääri kovasti, mutta asiakkaita ei vaan tullut vähempää enemmän. Siitä huolimatta tulos oli tyydyttävä.
• 17.-28.11. risteily Tallinnaan. Kolme tangokuningasta viihdytti laivalla ja sehän passasi meille. ”Vähän” tuuli tullessa ja laiva keinui tuulen säestyksellä. Kaikille ei ruoka maistunut! Mukana oli 18
osanottajaa.

Kaikkiin tapahtumiin ja toimintaan osallistui vuoden aikana noin 240 Rouvaa.

Toimintavuoden jäsenmaksu oli 11 euroa ja kertakaikkinen 100 euroa.

Jäsenmäärä oli vuoden 2012 lopussa 54 jäsentä.

Toimihenkilöt

Puheenjohtaja Tuula Toivonen
Varapuheenjohtaja Aune Korkeamäki
Johtokunnan jäsenet:
Leena Haatainen
Pirkko Kirjavainen
Enni Lianko
Maila Luoma
Raija Nissinen
Anja Penttilä

Sihteeri Pirkko Kirjavainen
Rahastonhoitaja Maila Luoma
Tilintarkastajat Raija Lehtola ja
Marjatta Niemi
Varatilintarkastajat Irma Nevalainen ja
Tuula Salminen

Toimikunnat
- ohjelma Raija Lehtola pj.
- käsityö Pirkko Kirjavainen pj.
- askartelu Enni Lianko pj.
- matkailu Aune Korkeamäki pj.

Kirjainryhmien yhdyshenkilöt
- A-K Leena Haatainen ja Liisa Kaasalainen
- L-M Raija Lehtola ja Maila Luoma
- N-Ö Marjatta Niemi ja Anja Penttilä

Taas painui vanha vuosi selän taa iloineen ja suruineen. Toivottavasti muistot jää ja palaavat mieliimme tarvittaessa. Johtokunta toivottaa jäsenistölle mitä parhainta uutta vuotta 2013!

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti