Kallioniemen käyttöoikeuksia koskevat säännöt

Laajasalossa Keulakuvantie 18 sijaitseva yhdistyksen koulutus- ja virkistyspaikka Kallioniemi on kesäkaudella yhdistyksen varsinaisten jäsenten käytössä alla olevien sääntöjen puitteissa. Talvisin kohde on suljettu.

Varsinaisilla jäsenellä ja hänen perheeseensä kuuluvilla

- on ulkotilojen vapaa käyttöoikeus eri tilaisuuksille varattujen päivien rajoitukset huomioiden.

- kohteen rakennuksien käyttöön on aina tehtävä ennakkovaraus yhdistyksen toimistosta ja niistä peritään jäsenhinnaston mukainen varausmaksu. Tällöin varsinainen jäsen voi viettää siellä esim. perhejuhlia tms.

- mahdollinen saunanlämmitys on aina tilattava kiinteistönhoitajalta.

- yhdistyksen jäsen ei saa luovuttaa paikkaa ulkopuolisille vaan on hänen oltava aina itse vastuuhenkilönä mukana. Jäsen on aina vastuussa mahdollisista käytön aiheuttamista seuraamuksista.

- kohteessa esillä olevia käyttösääntöjä on noudatettava.

- yhdistyksen jäsenkunnan vapaata käyttöoikeutta rajoittaa tässä jäljempänä mainitut etukäteen varatut tilaisuudet, jolloin kiinteistö on varaajan käytössä. Varauskalenteri löytyy yhdistyksen nettisivuilta Kallioniemi osion alta, jonka ajantasaisuus on syytä varmistaa yhdistyksen toimistosta kysymällä.


Yhdistyksen alaosastot ja hallitus


- voivat varata Kallioniemen omiin tilaisuuksiinsa siten, että yhdistys maksaa kiinteistönhoitajan korvaukset. Tilan varaus tehdään yhdistyksen toimistolta ja saunanlämmitys tilataan kiinteistönhoitajalta.

HRV-veneilijät


- pitää Kallioniemeä kotisatamanaan ja messirakennus on varattu heille. Veneilijöillä on kulkuoikeus alueen läpi laitureille. Yhdistyksen varsinaisina jäseninä edellä mainitut säännöt koskevat myös veneilijöitä. Muut veneilijöitä koskevat oikeudet ja velvollisuudet on sovittu erikseen.

Yöpyminen ei ole Kallioniemessä sallittua.


Järjestys


- kohteen läheisyydessä olevan asutuksen takia on normaali hiljaisuus iltaisin klo 22.00 jälkeen. Koko alue on oltava tyhjä viimeistään klo 23.00.

Varattu päivä


- tila on käytettävissä 8.00 - 23.00 välisen ajan, ellei muusta ole erikseen sovittu. Saunan lämmitysaika on sovittava erikseen kiinteistönhoitajan kanssa. Tilan on oltava tyhjänä viimeistään klo 23.00!

Näiden sääntöjen noudattaminen on yhteisen viihtyvyyden ja edun mukaisesti tärkeää. Sääntöjen rikkominen voi johtaa käyttöoikeuksien rajoittamiseen, joka ei ole kenenkään edun mukaista.

Yhteystiedot


Kallioniemen varaukset: Hinnat ja varaustilanne yhdistyksen toimistosta Sanna Eronen, puh. 09 646 343 tai info@hrmy.fi
Kiinteistönhoitaja: Tuula Halonen, puh. 040 938 9272


 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti