HELSINGIN RAKENNUSMESTARIEN KULTTUURIKERHO

järjestää lauantaina 24.09.2011 opastetun kokopäiväretken

EUROOPAN KULTTUURIPÄÄKAUPUNKI Turkuun

Järjestämme 24.9.2011 kulttuuriretken Turkuun. Ensin menemme Muurlaan ja syömme lounaan, sen jälkeen tutustumme myös Muurlan lasihyttiin ja myymälään. Muurlasta jatkamme matkaa Turkuun ja käymme ensin katsomassa opastettuna Turun taidemuseolla Carl Larssonin näyttelyn. Taidemuseolta jatkamme vielä kulttuurikeskus Logomoon katsomaan opastettuna "TULI ON IRTI -näyttelyn" ja juomme kahvit leivonnaisen kera. Retki tehdään kerhon tilaamalla yhteiskuljetuksella bussilla.

Matkalle lähdetään Kiasman edestä la 24.9.2011 klo 10.30 tasan, jotta sovittu aikataulumme vierailuille saadaan pidettyä. Helsingissä ollaan takaisin illalla noin klo 19 mennessä.

Retkijärjestelyjen takia on välttämätöntä, että teet ilmoittautumisesi mielellään ensi tilassa mutta viimeistään 15.9.2011 mennessä toimistoon Kirsi Takkiselle puh. 646 343 tai kirsi.takkinen@hrmy.fi.

Ilmoittautuessasi ilmoita kännykkänumerosi ja mahdolliset ruokarajoitteet.

Jokainen Hels. RKM ja INS. jäsen on myös Hels. RKM-KUPE jäsen. Yhdistys tarjoaa jäsenille retken.

Jäsenen seuralaisen retken hinta on 30 €, maksu sisältää kuljetukset, opastuksen, sisäänpääsyn museoihin, lounaan ja kahvit makean leivonnaisen kera. Seuralaisen retken hinta on maksettava Hels. RKM ja INS. AMK Kulttuuri- ja perinnekerhon tilille 101030-6100366 15.9.2011 mennessä.

Jos tulee este, ilmoita ehdottomasti siitä välittömästi, jotta varaamasi paikka voidaan antaa seuraavalle, sillä opastusten takia paikkoja on enintään 25. Retken vetäjänä toimii kerhon sihteeri Anna-Riitta Kallinen, puh. 040 770 9799.

TERVETULOA RETKELLE!

Kerhon hallitus

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti