HAMINA TATTOO 2012

Helsingin rakennusmestarien Kulttuuri- ja perinnekerho järjestää retken Hamina TATTOO 2012 tapahtumaan 29.7.2012 klo 19 avajaiskonserttiin bastionissa.

Sitovat ennakkoilmoittautumiset viimeistään 2.5.2011 Kirsille toimistoon p. 646 343 tai sähköpostilla kirsi.takkinen@hrmy.fi, Muista jättää puhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä Kirsille. Osallistujamäärä on rajattu 30 henkeen eli sen verran olemme varanneet pääsylippuja. Hamina TATTOO -käynti on maksuton HRMY:n jäsenille, puolison lipun hinta on 25 euroa.

Retki tehdään kerhon tilaamalla yhteiskuljetuksella bussilla. Puolison lipun hinta on maksettava 2.5.2012 mennessä KUPEn tilille FI08 1010 3006 1003 66. Ilmoitamme retken tarkemman aikataulun ja bussikuljetuksen lähtöpaikan myöhemmin keväällä jäsenlehdessä.

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti