Hae Rakennusmestarien Säätiön matkastipendiä Andalusiaan!

Rakennusmestarien Säätiö jakaa yhteistyössä RKL:n kanssa, sen yhdistysten ja piirien esityksestä, matkastipendejä rakentamisen kulttuurimatkalle Egyptiin sekä opinto- ja kulttuurimatkalle Espanjan Andalusiaan vuonna 2012.

EGYPTIIN suuntautuva rakentamisen kulttuuri- ja opintomatka järjestetään 27.01.-05.02.2012, mikäli edellytykset (Egyptin tilanne) matkan toteuttamiseen täyttyvät. Koska viime talvena Egyptin-matka keskeytyi, uuteen matkaan osallistuvat jo matkastipendin saaneet seuralaisineen. Rakennusmestarien Säätiö ottaa heihin yhteyttä. Mahdolliset peruutuspaikat täydennetään. Stipendin arvo on n. 3.000 €. Matkastipendin saajan edellytetään ilmoittavan verottajalle saadusta stipendistä.

ESPANJAN ANDALUSIAAN suuntautuva matka järjestetään toukokuussa 2012. Stipendin arvo on n. 2 700 €. Matkastipendin saajan edellytetään ilmoittavan verottajalle saadusta stipendistä.

RKL:n jäsenyhdistysten kaikille varsinaisille jäsenille suunnatun matkastipendin vapaamuotoinen hakemus tulee toimittaa omalle yhdistykselle viimeistään 30.9.2011. Kirjallinen matkastipendihakemus osoitetaan Rakennusmestarien Säätiölle. Hakemuksessa tulee todeta, että hakee stipendiä Andalusian-matkalle 2012 ja perustella ansioineen miksi hakee. Hakemuksessa tulee olla hakijan tarkat henkilö- ja yhteystiedot, päiväys ja allekirjoitus.

RKL:n jäsenyhdistykset toimittavat kaikki saamansa stipendihakemukset suosituksin RKL:n ko. piirin kokoukseen 2011. Piirin kokous tekee niistä Rakennusmestarien Säätiölle osoitetun alustavan esityksen 1 henkilö/ piiri (Helsingin piiri enint.10 henkilöä). Jokaisen piirin on hyvä myös nimetä varalle 3 - 5 henkilöä.

Piirien kokouksista esitykset ja kaikki hakemukset toimitetaan RKL:n toimistoon, joka toimittaa ne edelleen keskitetysti Rakennusmestarien Säätiön toimistoon. Yhteyshenkilö on Kaisa Aho, puh.09 612 0870.

Muuta huomioitavaa

  • Molemmille matkoille voi ottaa mukaan seuralaisen omalla kustannuksella (paikkoja rajoitetusti).
  • Stipendinsaaja ja mahdollinen seuralainen hoitavat omat kulunsa kotoaan Helsinki - Vantaan lentokentälle ja takaisin mahdollisine välimajoittumisineen.
  • Säätiö ei järjestä matkaan liittyviä stipendien saajien eikä seuralaisten matkavakuutuksia. RKL:n vuosimaksun maksaneilla on turvanaan liiton matkavakuutus.
  • Matkoille edellytetään ryhmäkiertomatkasoveltuvuutta. Molemmat matkat ovat ns. kiertomatkoja, joissa liikutaan paljon.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti