MAILAPELIJAOS / TENNIS / SQUASH /SULKAPALLO

VUOSIKERTOMUS 2012

Mailapelijaoksen kolmannen toimintavuoden aikana ovat jaoksen vetäjät keskittyneet lähinnä tenniksen perustaitojen opettamiseen aloitteleville harrastajille ja aikaisemmin pelanneiden pelitaitojen parantamiseen. Taitojen kehittyessä ohjataan pelaajia kunto- jopa kilpatenniksen pariin.

Useimmat yhdistyksemme tenniksen harrastajat pelaavat itse varaamillaan pelivuoroilla eri puolilla pääkaupunkiseutua sijaitsevilla tennishalleilla. Pelaajat maksavat itse pelivuoronsa käyttäen yhdistyksen jäsenetuna olevia liikuntaseteleitä ja pelaavat myös itse hankkimillaan pelivälineillä.

Jaostomme on saanut yhdistykseltä avustusta aloittelevien harrastajien pelivälineiden hankkimiseen. Kilpailevat pelaajat maksavat pelivälineensä ja harjoittelu- sekä kilpailukulunsa itse.

Monet yhdistyksemme pelaajat ovat osallistuneet useiden tennishallien kaksin- ja nelinpelisarjoihin. Muutamat pelaavat myös kansallisissa kilpailuissa.

Tenniksen pelaamisen aloittaminen aikuisiässä tuntuu ehkä vaikealta, mutta pelin perusteiden oppiminen tuo harrastukseen varmuutta ja helppoutta. Tervetuloa siis kokeilemaan kaikki tenniksestä kiinnostuneet työikäiset ja myös veteraanikerhon jäsenet. Ikä ei ole tenniksen aloittamisen este.

Jaostomme etsii yhdistyksen jäsenistön joukosta squash- ja sulkapalloharjoitusten vetäjiä. Asiasta kiinnostuneita pyydämme ottamaan yhteyttä jaoston vetäjiin. Martti Rissanen p. 050 526 9729, Eino Menlös p. 045 678 1933 tai sähköpostitse martti.rissanen@evl.fi ja eino.menlos@luukku.com.

Jaoston toiminnasta tiedotamme yhdistyksemme jäsenlehdessä ja sähköpostin välityksellä. Kunnossa kaiken ikää - toivottavat tenniksen vetäjät.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti