RAKENNUSMESTARIEN SÄÄTIÖ julistaa haettavaksi 20 matkastipendiä

HOITO- JA VIRKISTYSMATKALLE VIRON PÄRNUUN 26.08.-09.09.2012

Stipendejä voivat hakea RKL:n Helsingin ja Uudenmaan piirin yhdistyksien veteraani- ja seniorijäsenet.

Matka järjestetään ryhmämatkana ja stipendiin sisältyy edestakainen laivamatka, hytti, aamiainen ja lounas laivalla sekä bussikuljetus Tallinnan satamasta Pärnuun, majoitus 2-hengen huoneessa Tervis kylpylän 3. talossa, täysihoitoateriat, lääkärin tulokonsultaatio ja lääkärin määräämät hoidot/kylvyt (2-3 hoitoa/hoitopäivä), yksi kokopäiväretki ja villisikajuhla sekä suomenkielinen opaspäivystys.

Stipendinsaaja voi halutessaan ottaa mukaansa seuralaisen, joka maksaa itse matkansa.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa säätiön toimistoon 20.04.2012 mennessä osoitteeseen:

  • Rakennusmestarien Säätiö
  • Fredrikinkatu 51-53 A
  • 00100 HELSINKI
  • tai

kaisa.aho@rakennusmestariensaatio.inet.fi

Hakemuksessa tulee olla tarkat henkilö- ja yhteystiedot (nimi, syntymäaika, osoite ja puhelinnumero, sähköpostiosoite) ja maininta mahdollisesti jo aiemmin saaduista säätiön stipendeistä sekä ilmoitus mukaan lähtevästä seuralaisesta.

Tarkempia tietoja säätiön toimistosta 09-612 0870/Kaisa Aho

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti