Kultuuri- ja perinekerho julistaa haettavaksi

10 kulttuuristipendiä kesälle 2011

Stipendit on tarkoitettu Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n jäsenille. Kulttuuristipendit ovat arvoltaan 50 euroa ja 100 euroa, niitä on jaossa 5 kappaletta kutakin summaa. Kulttuuristipendiä voi hakea kulttuuri- ja taide aiheisiin kesäkursseihin tai tapahtumiin erillisellä hakemuksella, jossa tulee selvitä tapahtuma, kurssi ja sen kustannukset. Stipendin saajat valitaan hakemuksen perusteella kulttuuri- ja perinnekerhon hallituksen kokouksessa toukokuussa 2011. Hakemuksessa tulee mainita kumman suuruista (50 euroa tai 100 euroa) stipendiä hakee. Haettavan stipendin suuruus tulee olla suhteutettuna kurssin tai tapahtuman kustannuksiin. Toivomme että stipendin saaja kirjoittaa jäsenlehteemme jutun kulttuuri- ja taideaiheisesta kurssista tai tapahtumasta mihin stipendillä osallistui.

Vapaamuotoiset stipendihakemukset, jossa lyhyt selvitys kurssista ja hakijasta (tarkat yhteystiedot) tulee toimittaa 16.05.2011 mennessä osoitteeseen:

Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry

Kulttuuri- ja perinnekerho

Fredrikinkatu 51-53 A

00100 HELSINKI

tai sähköpostiin kirsi.takkinen@hrmy.fi

Tarkempia tietoja Anna-Riitta Kallinen 040 770 9799 tai anna-riitta.kallinen@kopioniini.fi

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti