GOLF

VUOSIKERTOMUS 2012

Päättynyt kausi oli yhdistyksen golf-jaoksen 22. toimintakausi.

Jaoksen tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus yhdessä yhden suosituimmista liikuntamuodoista eli golfin harrastamiseen harjoitusten ja kilpailujen merkeissä. Golf on suosittu liikuntamuoto, joka sopii kaikenikäisille harrastajille.

Jaoksemme ei ole golf-seura, vaan jäsenistömme kuuluu noin 40:een eri golfseuraan. Näin ollen on tärkeää, että ainakin pari kertaa kesässä saamme jäsenet yhteisiin kilpailuihin ja siten tutustumaan toisiinsa. Näin kohotamme mestareiden urheilu- ja yhteishenkeä.

Jaoston puheenjohtajana on toiminut Raimo Kostiainen, sihteerinä ja kilpailutoiminnan vetäjänä Matti Väätänen.

Jäsenistö
Jaoston jäsenmäärä oli kauden päättyessä 92.

Kokoukset
Jaoston vuosikokous pidettiin 2.4.2012. Vuosikokouksen lisäksi kokouksen valitsema työryhmä on pitänyt omia palavereitaan ja monia puhelin- ja sähköpostineuvotteluja.

Kilpailut
Jatkoimme neljän kaupungin RKM-yhdistysten kesken pelattavaa kaupunkiotteluiden sarjaa. Kilpailu pidettiin 30.7. Nevas Golfin kentällä Helsingin yhdistyksenjärjestämänä. Helsingon joukkue voitti kilpailun.

Toinen kaupunkiottelu käytiin 5.9. Helsingin ja Tampereen yhdistysten kesken Tampereen yhdistyksen järjestämänä Lake Side Golfin Pirunpelto kentällä. Kaupunkiottelun voitti Helsingin joukkue.

RKL:n golf-mestaruudet ratkottiin 18.8. Hankasalmella Revontuli Golfin kentällä Jyväskylän yhdistyksen vastatessa kilpailun järjestelyistä. Oman yhdistyksemme jäseniä oli mukana 23. Jäsenemme saivat useita palkintosijoituksia. Kilpailun tulokset on julkaistu RKL:n nettisivuilla.

Yhdistyksen omat mestaruuskilpailut, järjestettiin Keimolan Kirkka-kentällä 6.9. Osallistujia oli tällä kertaa 27. Kilpailun tulokset on julkaistu jäsenlehdessä 8/2012.

Tiedottaminen
Jaosto tiedottaa kokouksistaan ja kilpailuistaan pääsääntöisesti jäsenlehdessä, sekä jäsenille postitetuilla tiedotteilla ja sähköposteilla.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti