UINTI

VUOSIKERTOMUS 2012

Uimakilpailut pidettiin Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa marraskuussa. Vanhempia uimareita oli siirtynyt kuntouinnin ja vesijuoksun pariin, mutta uusia uimareita oli tullut vanhojen tilalle.

Keskusliiton uimakilpailut järjestettiin liittokokouksen yhteydessä Helsingissä. Kotkalaiset olivat saaneet uimarit hyvin liikkeelle ja saatiin hyvät kisat. Helsinki voitti yhdistyksen välisen 3 x 25 m viestiuinnin.

Lisäksi uimarit osallistuivat perinteiseen 500 m kuntouintitapahtumaan.

Vuoden 2013 keskusliiton kisat pidetään Mikkelissä marraskuussa toivotaan runsasta osanottoa. Yhdistyksen uintikisat pidetään 2013 loka- marraskuulla.

SUKELLUS

VUOSIKERTOMUS 2012

Sukellusjaoksemme käy kesäisin yhdessä sukeltamassa lähinnä Kallioniemessä, jossa käymme pääasiallisesti tarkastamassa venekerhon laitureiden ja poijujen kiinnityksiä ja tarvittaessa korjaamassa niitä. Viime syksynä kävimme sukeltamassa Hangossa kahdella hylyllä. Talvisin käymme harjoittelemassa Veikkolan altaassa.

Järjestämme Veikkolaan sukellus-introkursseja, joissa voi tutustua laitteisiin ja kokeilla sukellusta täysin turvallisesti kouluttajan opastuksella. Sukellusjaos maksaa introon osallistujien kustannuksista puolet. Jos sukellusharrastus kiinnostaa ja haluaa käydä sukelluskorttikoulutuksen, osallistumme koulutuskustannuksiin. Viime vuonna saimme tätä kautta uuden jäsenen ja tänä vuonna on yksi yhdistyksen jäsen sukelluskurssilla.

Jos sinulla on jo sukelluskortti ja olet kiinnostunut toiminnastamme, ota yhteyttä sukellusjaoksen yhdyshenkilöön.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti