AMPUJAT

VUOSIKERTOMUS 2012

Vuosi 2012 oli ampujien 44. toimintavuosi.

Ammunnan harrastus jatkuu tasaisena kaikista uusista haasteista huolimatta. Tämän vuoden kilpailutuloksia löytyy yhdistyksen nettisivuilta www.hrmy.fi

Vuoden ammunnat sujuivat Sipoossa SMY:n radalla haulikon merkeissä. 6.6. metsästysammunnalla, 13.6 skeet ammunnalla. Jatkuen 8. 8. metsästystrapilla. 15. 8. ammuttiin hirviammunnan täyskilpailu eli 4+6+10 laukausta.

Ammunnoissa oli tällä kertaa säiden haltia myötä ja sadekelin kilpailuja ei nähty.

Keskusliiton Kesäkisat ammuttiin Sipoossa ja Helsingin yhdistys huolehti järjestelyistä. Kilpailujen tuloksia löytyy RKL:n nettisivuilta.

Useimmat harrastajista ovat metsästystaustaisia ja siksi olemme liikkeellä hyvinkin opastavalla ja kannustavalla asenteella. Ratakäyttäytyminen ja turvallisuus ovat hyvin painotettuja asioita, joissa olemme valmiita myös opastamaan ja neuvomaan tarvittaessa niin uusia kuin jo kokemusta omaavia harrastajia. Kilpailut ovat mukavaa ja haastavaa vastapainoa arjen keskellä. Saattaapa olla että joku yllättää itsensä ja muut. Olemme paikalla koska tämä laji on haastava ja haastaja löytyy korvien välistä.

Vuoden 2013 Keskusliiton kesäpäivien yhteydessä pidettävät kilpailut järjestetään Porissa. Kisoihin valmistautuminen alkaa huhti-toukokuussa, kun radat taas avataan ja aurinko kiipeää korkeammalle. Ratoja löytyy Sipoon lisäksi myös Karkkilasta, mikäli matka sattuu paremmin.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti