SUUNNISTUS

VUOSIKERTOMUS 2012

Kuntosuunnistuksia pidettiin vuonna 2012 tiistaisin 17 kertaa ja yhdet yökisat kauden päätteeksi Ilolassa. Kävijämäärä tapahtumissa oli keskimäärin 117 kuntoilijaa. Kilpasuorituksia oli yhteensä 1994.

Tiistai-suunnistusten yhteydessä pidettiin pitkienmatkojen-, Ril-, HeRia-, Hrmy-, Ermy- ja Rakentaja-Rastien mestaruuskilpailut.

Tiistaisten kilpailujen tulokset olivat kaikkien luettavissa pääsääntöisesti saman viikon keskiviikkona internet-kotisivuilta osoitteessa www.kolumbus.fi/rakentaja-rastit.ry . Perinteiset yhteenvetolistat kesän suunnistuksista ovat nähtävillä ja saatavilla (printattavissa) samoilta sivuilta.

Osallistuttiin Rovaniemellä järjestettyihin Rakennusalan Suomenmestaruuskilpailuihin, johon on osallistumisoikeus RKL:n, RIL:n, RIA:n sekä Rakentaja-Rastien jäsenillä. Mestaruuskilpailut kisailtiin 1-2.9.2012. Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK:sta osallistujia oli henkilökohtaisessa kisassa 21 ja viestissä 6 joukkuetta.

Helsingin mitalisaalis oli merkittävä niin henkilökohtaisissa sarjoissa kuin viesteissä.

Kauden päättäjäiset vietettiin Kallioniemen majalla 2.10.2012. Tilaisuudessa jaettiin mitalit ja palkinnot.

Suunnistusjaosto piti useita puhelinkokouksia vuoden aikana.

Suunnistusjaosto
Esimies/rahastonhoitaja Sakari Heikkinen

Jäsenet
Lea Asmi
Eero Väyrynen
Bjarne Forstén
Arvo Olkkonen

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti