HIMOS

VUOSIKERTOMUS 2012

Helsingin yhdistyksen jäsenten käytössä oli Rakennusmestarien Säätiön omistamat Himoslakka A- ja B-nimiset vapaa-ajanasunnot. Ne sijaitsevat Jämsän Länsi-Himoksen Himoslaaksossa osoitteessa Laaksolankuja 10. Asunnoissa on 3 huonetta, keittiö, ruokailu- ja saunatilat sekä avara parvi, asuinpinta-ala on 88 neliötä.

Yhdistyksen varsinaiset jäsenet voivat varata kohteita viikoksi kerrallaan hallituksen vahvistamaan käyttökustannuksia vastaavaan omakustannushintaan.

Himoksen alue sopii oivallisesti ympärivuotiseen käyttöön. Laskettelumahdollisuuksien ohella Himoksella on parannettu erityisesti latuverkostoa. Himoksen maastot sopivat talvikauden ulkopuolella esimerkiksi patikointiin, marjastukseen ja sienestykseen.

Vapaa-ajanasunnot ovat olleet hyvin suosittuja varsinkin talvikaudella. Jäsenistön käytön lisäksi tiloissa on järjestetty viikonlopun pituinen oppilastilaisuus sekä laskettelujaoksen tapahtuma. Molemmissa
asunnoissa on käytössä myös kaksi yhdistyksen nimellä olevaa hissilippua.

Molempiin majoihin asennettiin lämpöpumput.

Vuoden 2013 viikkoja koskevat ennakkovaraukset otettiin vastaan 2012 lokakuun loppuun mennessä. Vapaaksi jääneitä ja vapautuvia viikkoja voi hakea pitkin vuotta toimittamalla varaushakemuksen noin kuukautta ennen aiottu käyttöä.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti