Syyskuu 2011 

Olemme taas saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimästä kesästä. Toivottavasti kaikki ovat saaneet nauttia lämpimistä ilmoista jossain vaiheessaan lomaansa. Kesän aikana olemme saaneet maahan myös uuden pääministerin johdolla hallituksen. Uuden hallituksen tehtävä ei tule varmasti olemaan helppo kasattaessa ensimmäistä budjettia. Kevään vaalien lupauksia tulisi lunastaa mutta toisaalta viime viikkojen rahoitusja finanssialojen sekava tilanne on luonnut epävakauden koko talouden tulevaisuuden näkymiin.

Toivottavasti talouden epävarmuus ei heijastu välittömästi rakennusteollisuuteen eikä aiheuttaisi paniikki toimia esimerkiksi rakennusliikkeiden asuntotuotannossa. Vaikutukset näkyisivät ilmeisesti valitettavan nopeasti myös lomautuksina ammattitaitoisessa jäsenkunnassamme.

Kesän jälkeen myös yhdistystoiminta on taas pikkuhiljaa käynnistynyt. Hallituksen talousryhmä on valmistellut yhdistyksen ensi vuoden talousarviota alaosastoiden avustuksella. Koko hallitus kokoontuu syyskuun alussa vielä seminaariin, missä yhdistyksen talousarvio ja toimintasuunnitelma viimeistellään tulevalle vuodelle. Onneksi tehtävä on huomattavasti helpompi kuin alussa mainitsemani pääministerin johtaman hallituksen tehtävä.

Syksyn ensimmäinen Mestari-ilta on 12.9. Mestari-illan teemana on syyskuun jäsenlehden liitteenä ilmestyneen teemalehden mukaisesti pientalorakentaminen. Mestari- illassa saamme pienet esitelmät ikkunavalmistajan ja rakennusvalvonnan näkökulmista tämän päivän pientalorakentamisesta. Haluan myös osoittaa erityisen kiitoksen teemalehden päätoimittaja Sirkka Saariselle sekä kaikille lehden kirjoittajille tai niiden hankinnassa avustaneille erinomaisen lehden kasaamisesta.

Mukavaa syksyn odotusta kaikille ja nähdään viimeistään mestari-illassa 12.9

Ari Autio

Hallituksen puheenjohtaja

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti