LENTOPALLO

Vuosikertomus 2016

Lentopalloa harrastavat ammattikunnan edustajat ovat kokoontuneet Viikin monitoimihallissa pidettäviin harjoituksiin alkuvuodesta torstaisin klo 17:00 – 19:00. Salivuorossa on kesätauko, niin kuin koululaisilla, kesä-elokuu, jolloin kukin tahollaan on pitänyt lajituntumaa yllä vaikka beachin parissa tai sitten golfin, jos ei osu enää liikkuvaan palloon.

Kesän aikana hallin pitäjä ja aika vaihtui ja syksyllä päästiin aloittamaan marraskuun alussa torstaisin klo 16:00-18:00.

Viikissä on käynyt vanhaa kaartia ja muutamia vierailijoita sen verran että on saatu pelit pyörimään, mukaan sopii silti aina myös uusia, asiasta kiinnostuneita henkilöitä.

Jälkipelit on puitu heti saunassa ja pukuhuoneessa, kerrattu vielä menikö pisteiden lasku oikein ja oliko pallo rajojen sisällä vai ulkona. Samalla on tarinoitu yleiset kuulumiset ja kellä kolottaa mistäkin paikasta.

Yhdistykseltä on saatu toiminta-avustusta noin puolet kuluista. Avustus on mahdollistanut harrastustoiminnan jatkumisen. Siitä kiitos.

Jatkamme pallon pompottelua ja pisteistä taistelua hurtilla huumorilla Viikissä. Kyllä tämä ja kaikki liikunta sohvalla istumisen voittaa.

Lentopallon vetäjä on Erkki Ahvenainen.
 

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti ja Sukellus