LENTOPALLO

VUOSIKERTOMUS 2012

Lentopalloa harrastavat ammattikunnan edustajat ovat kokoontuneet Viikin monitoimihallissa pidettäviin harjoituksiin torstaisin klo 17:00 – 19:00. Salivuorossa on kesätauko kesä- elokuu, jolloin kukin tahollaan on pitänyt lajituntumaa yllä vaikka beachin parissa. Viikissä jälkipelit on puitu heti saunassa, silloin kun se ei ole remontissa, ja yläkerran kahvilan pöydässä. Kerrattu vielä menikö pisteiden lasku oikein ja oliko pallo rajojen sisällä vai ulkona. Samalla tarinoitu yleensä kuulumiset. Vanhaa kaartia ja muutamia uusia kasvoja on käynyt harjoituksissa sen verran että on saatu pelit pyörimään. Mukaan kyllä sopii uusia asiasta kiinnostuneita, tervetuloa katsastamaan.

Yhdistykseltä on saatu toiminta-avustusta noin puolet kuluista joka on mahdollistanut harrastustoiminnan jatkumisen.

Jatkamme pallon pompottelua ja pisteistä taistelua hurtilla huumorilla Viikissä. Kyllä tämä ja kaikki liikunta sohvalla löhöämisen voittaa.
 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti ja Sukellus