RKL-SENIORIT

PERINTEINEN KESÄRETKI TEHDÄÄN 10 - 12. 06. 2008 POHJANMAALLE

Seinäjoki - Kyrönmaa - Vaasa -seudulle

Ti 10.06.2008 klo 9.30 kokoontuminen Seinäjoen rautatieasemalla.

Suojeluskunta- ja Lottamuseolla tarjotun kahviaamiaisen jälkeen tutustumme mm. Alvar Aalto -keskukseen ja Törnävän kartanoon sekä lakeuden nähtävyyksiin Ilmajoella, Koskenkorvalla, Ylistarossa ja Lapualla. Illallinen ja yöpyminen Seinäjolla, hotelli Vaakunassa.

Ke 11.06.2008 lähtö aamiaisen jälkeen kohti Vaasaa, matkalla tutustutaan eräisiin historiallisiin kohteisiin. Puolelta päivin Vaasan Asuntomessujen ennakkoesittely ja lounas sisäsatamassa. Iltapäivällä tutustuminen Vaasan 400 v. ja Merenkurkun Luontokeskus Terranovan -näyttelyihin. Loppupäivän kiertoajelulla katsellaan Vaasan ympäristön mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Illallinen ja yöpyminen keskustan hotelli Radisson  SAS:ssa

To 12.06.2008 aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja lähtö kiertoajelulle sekä kävelylle Vaasan keskustassa. Matka jatkuu Vanha Vaasan kautta, Palosaaren Sundin rantaan maannousua toteamaan, sekä sieltä Suomen pisintä ja maailman kaunein siltaa pitkin Raippaluodon saarelle. Siellä on tarjolla perinteinen lohisoppa-lounas ja sen yhteydessä Merenkurkun Maailman Luontoperintöalueen esittely. Takaisin Vaasaan klo 14.45, josta juna Seinäjoelle lähtee klo 15.22.

RKL ja Rakennusmestarien Säätiö tukevat retkeä avustuksella, jolloin omakustannusosuudeksi jää 90 euroa ja 1/4 matkakustannuksista, koti-Seinäjoki-Vaasa-koti, yleisten kulkuneuvojen lippujen mukaan.

Retken hintaan sisältyy 3/4 matkakustannuksista (yleisillä kulkuneuvoilla) Seinäjoelle ja Vaasasta takaisin. Retken aikana bussikuljetus, majoitus, ruokailut (eri kohteissa ), pääsymaksut ja muutamat kahvit.

Retkelle otetaan noin 48 osanottajaa joiden tulee olla eläkeläisiä ja RKL:n jäsenrekisterissä. Etusija hakijoille eri jäsenyhdistyksistä, ja niille, jotka aikaisemmille retkille eivät ole osallistuneet, ilmoittautumisjärjestys merkitsee myös.

Ilmoittautumislomakkeen saa RKL:n toimistosta Merja Salomaalta, puh. 09-8770 6512. Lomake tulee palauttaa RKL:oon viimeistään 25.03.2008.

Lisätietoja Merja  Salomaalta sekä Mikko Ojala 09-698 3966 tai 0400-961 664 ja Raul Ahllund 06-312 3045 tai 040-580 4099

 
 
Ajankohtaista Jäsenlehdet Mestari-illat Tapahtumakalenteri Puheenjohtajan palsta Linkkejä Arkisto
Jäsenille Liikuntasetelit Kallioniemi Himos
Puheenjohtajat & toimikunnat Organisaatio Toimitus Toimintasuunnitelma
Alaosastojen esittely Ampujat Golf Hiihto ja Yleisurheilu Kalakerho Kulttuuri- ja perinnekerho Mailapelit Mestari-Laulajat Nuorten kerho Rakennusmestarien Rouvat Rakennusmestarikeilaajat Rakennusmestariklubi RKM-Veneilijät HRV RKM-Veteraanit Suunnistus Uinti ja Sukellus